Rink Drost van BPD in dienst als senior adviseur bij Bureau Stedelijke Planning BV

nieuws

Met ingang van 1 februari is Rink Drost (39) aangetreden als senior adviseur wonen bij Bureau Stedelijke Planning. Sinds 2005 was Rink Drost in dienst als senior real estate advisor bij BPD. Drost was op het hoofdkantoor van BPD werkzaam bij de afdeling Marktonderzoek. Zijn expertise ligt op het gebied van woningmarkt – en consumentenonderzoek. Binnen BPD adviseerde hij vanuit zijn expertise aan planteams van grote of risicovolle gebiedsontwikkelingen. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het opstellen van regionale woningmarktvisies en thematische studies naar bepaalde deelsegmenten van de woningmarkt. Voor zijn dienstverband bij BPD werkte hij als beleidsmedewerker woningmarktonderzoek bij de stadsregio Utrecht.

Bureau Stedelijke Planning speelt met de komst van Rink Drost in op de stevige groei die het bureau doormaakt in het werkveld wonen. Drost gaat samen met het team een verdere impuls geven aan deze ontwikkeling.

Pieter van der Heijde (algemeen directeur BSP): “we zijn blij dat een ervaren adviseur als Rink Drost ons bureau komt versterken. We zien veel kansen om verder te groeien in de markt voor wonen. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden met hun vragen op dit terrein. Zowel marktpartijen als overheden. Rink gaat er – samen met ons – voor zorgen dat we kansen in dit segment aanpakken en bijdragen aan het succes van onze klanten”.

Over Bureau Stedelijke Planning:
Bureau Stedelijke Planning verricht marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven, vrijetijdsvoorzieningen en zorg in stedelijke gebieden en regio’s. Het bureau beschikt over een team van hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers met een brede expertise. Het bureau levert maatwerk met een integrale invalshoek. Bureau Stedelijke Planning bestaat sinds 1997 en is gevestigd in Gouda en Amsterdam. Bij het bureau werken circa 20 medewerkers. Bureau Stedelijke Planning is zowel actief voor de overheid als marktpartijen.

Voor meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: dr. Pieter van der Heijde, algemeen directeur. 0182-689416 of 020-6254267, pvdh@stedplan.nl

PUBLICATIE Deel deze pagina

gerelateerde informatie