Michiel Verlaak adjunct directeur Ruimtelijke economie en Commercieel vastgoed bij Bureau Stedelijke Planning BV

nieuws

Met ingang van 1 september is Michiel Verlaak (43) aangetreden als adjunct directeur bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. Verlaak gaat zich richten op de verdere uitbouw van het team Ruimtelijke Economie en Commercieel Vastgoed.

Michiel Verlaak heeft brede ervaring in de (commercieel) vastgoedwereld. Hij is recent als huisvestingsadviseur actief geweest bij HEVO. Daarvoor heeft hij vijf jaar bij Blauwhoed gewerkt als ontwikkelaar van commercieel vastgoed en woningbouwprojecten. Verlaak is zijn carrière begonnen bij DTZ Zadelhoff op de research afdeling. Hij studeerde Planologie aan de Radboud Universiteit en heeft tevens de postdoctorale opleiding Master of Science in Real Estate afgerond.

Bureau Stedelijke Planning speelt met de komst van Michiel Verlaak in op de stevige groei die het bureau doormaakt. Verlaak gaat samen met het team ruimtelijke Economie en Commercieel Vastgoed een verdere impuls geven aan deze ontwikkeling.

Pieter van der Heijde (algemeen directeur BSP): “We zijn blij dat een ervaren en breed onderlegde senior consultant als Michiel Verlaak ons bureau komt versterken. We zien veel kansen om verder te groeien in de markt voor ruimtelijke economie en commercieel vastgoed. Daarnaast past de brede ervaring van Michiel naadloos aan op het integrale karakter van ons bureau”.

 

Over Bureau Stedelijke Planning:

Bureau Stedelijke Planning verricht marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven, vrijetijdsvoorzieningen en zorg in stedelijke gebieden en regio’s. Het bureau beschikt over een team van hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers met een brede expertise. Het bureau levert maatwerk met een integrale invalshoek. Bureau Stedelijke Planning bestaat sinds 1997 en is gevestigd in Gouda en Amsterdam. Bij het bureau werken circa 30 medewerkers. Bureau Stedelijke Planning is zowel actief voor de overheid als marktpartijen.

 

Voor meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: dr. Pieter van der Heijde, algemeen directeur. 0182-689416 of 020-6254267, pvdh@stedplan.nl

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning. Hij is Sociaal Geograaf en heeft 25 jaar ervaring in de stedelijke planning.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie