Anita van Limpt MRE senior project- en procesmanager bij Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Met ingang van 1 oktober is Anita van Limpt MRE (47) aangetreden als senior project- en procesmanager bij Bureau Stedelijke Planning. Van Limpt gaat zich vanuit de recent geopende vestiging in Eindhoven met name richten op integrale gebiedsontwikkeling en de uitbreiding van het bureau in de regio Brabant – Limburg.

Anita van Limpt heeft meer dan twintig jaar ervaring in het bedrijfsmatig vastgoed, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven, en werkte de afgelopen acht jaar als zelfstandig ondernemer. Daarvoor werkte Van Limpt als Procesmanager Bedrijventerreinen bij de BOM, was ze Planontwikkelaar en Portefeuille Manager bij het Rijksvastgoedbedrijf en zat ze als vastgoedmanager bij DELA vastgoed. Ze studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool. In 2008 behaalde Van Limpt haar Master in Real Estate (MRE).

Bureau Stedelijke Planning zet met de komst van Anita van Limpt en de opening van de derde vestiging in Eindhoven de groeiende lijn van het bureau door en vergroot de focus op het zuiden van Nederland. Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “We zijn blij met de komst van Anita van Limpt bij Bureau Stedelijke Planning. Haar brede ervaring met het managen van complexe vastgoedvraagstukken, herstructureringsprocessen en gebiedsontwikkelingen sluit naadloos aan op het integrale karakter van het bureau. Bovendien is zij goed op de hoogte van de lokale ontwikkelingen in de regio Brabant en Limburg en daarmee de aangewezen persoon om Bureau Stedelijke Planning verder op de kaart te zetten in het zuiden van Nederland.”

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning. Hij is Sociaal Geograaf en heeft 25 jaar ervaring in de stedelijke planning.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Meet Up Community Living

Steeds meer mensen onderzoeken manieren om niet alleen te wonen. “Wonen ‘delen’ met meerdere mensen.” Op donderdag 26 oktober vindt de thema-avond ‘Community Living’ plaats in meer