Vivianne van Liebergen projectmanager bij Bureau Stedelijke Planning B.V.

nieuws

Vivianne van Liebergen (28) is als projectmanager in dienst getreden bij Bureau Stedelijke Planning. Zij gaat zich met name richten op stedelijke ontwikkeling en gebiedsontwikkeling. Van Liebergen was de afgelopen drie jaar werkzaam bij Savills, waarvan acht maanden vanuit hun kantoor in Madrid. Als vastgoedconsultant hield zij zich met name bezig met het waarderen van commercieel vastgoed. Vivianne van Liebergen behaalde haar Master Planologie aan de Universiteit Utrecht.

Bureau Stedelijke Planning zet met de komst van Vivianne van Liebergen de groeiende lijn van het bureau door en speelt in op de stevige groei op het gebied van project- en procesmanagement en gebiedsontwikkeling.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning. Hij is Sociaal Geograaf en heeft 25 jaar ervaring in de stedelijke planning.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie