Martijn Kanters Senior Consultant Strategie & Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning B.V.

nieuws

Met ingang van 16 november is Martijn Kanters (45) aangetreden als Senior Consultant bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. Hij gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van strategische advisering en de uitbreiding van de internationale werkzaamheden van het bureau.

Martijn Kanters heeft ruim vijftien jaar internationale ervaring als adviseur in stedelijke ontwikkeling en vastgoed. Naast voor langere tijd in vier landen gestationeerd te zijn geweest, heeft hij werkervaring in meer dan tien landen, met name in Centraal- en Oost Europa. Na zijn studie Internationale Economie & Economische Geografie (Universiteit Utrecht) was hij van 2000 tot 2005 als projectleider werkzaam bij Ecorys in Rotterdam en Praag. Na een korte tijd als projectontwikkelaar gewerkt te hebben werd hij in 2007 Hoofd Consulting & Research Centraal & Oost Europa bij DTZ. De laatste 6 jaar heeft hij als zelfstandig adviseur gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten, hoofdzakelijk op het vlak van strategische planning voor zowel overheden als marktpartijen. Zijn ervaring bestrijkt een breed spectrum van visievorming en strategieën voor stedelijke gebieden, programmering van grootschalige gebiedsontwikkelingen, strategisch asset management en haalbaarheidsonderzoek.

Bureau Stedelijke Planning speelt met de komst van Martijn Kanters in op de stevige groei die het bureau doormaakt. Met zijn zeer brede en internationale ervaring brengt Martijn daarbij een nieuwe dimensie. Pieter van der Heijde (algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning): “We zijn blij dat een ervaren en breed onderlegde senior consultant als Martijn Kanters ons bureau komt versterken. We zien veel kansen om verder te groeien in de markt voor strategische advisering. Daarnaast sluit de brede ervaring van Martijn naadloos aan op het integrale karakter van ons bureau”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning. Hij is Sociaal Geograaf en heeft 25 jaar ervaring in de stedelijke planning.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie