Vinoo Khandekar van Bouwinvest naar Bureau Stedelijke Planning B.V.

nieuws

Per 1 februari is Vinoo Khandekar (32) aangetreden als Senior Consultant bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. Hij gaat zich zowel op retail als wonen richten.

Vinoo Khandekar heeft ruim zes jaar ervaring als vastgoedadviseur met als specialisatie marktonderzoek en vastgoedbeleggingen. In zijn vorige baan bij vastgoedbelegger Bouwinvest REIM gaf hij advies over waar wanneer te investeren tegen welke prijs. Dit deed hij zowel voor Nederlandse als internationale vastgoedobjecten. Sector breed, met een focus op retail en woning assets. Daarvoor adviseerde hij voor Fakton de overheid over vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Hij behaalde zijn beide Masters (Planologie en Real Estate Finance) aan de UVA. Dit jaar rondt hij zijn Real Estate Portfolio Management opleiding aan de Henley Business School te Reading af.

Bureau Stedelijke Planning versterkt met de komst van Vinoo Khandekar de expertise van het bureau op het gebied van vastgoedinvesteringen. Pieter van der Heijde (algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning): “Vinoo is een breed onderlegde professional. Met zijn ervaring bij een grote belegger kunnen we onze opdrachtgevers nog beter bedienen bij investeringsvraagstukken, portefeuille-, gebieds- en locatieanalyse en ruimtelijk-economische vertaling in financiële haalbaarheid. Een aanwinst voor Bureau Stedelijke Planning.”

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Deel deze pagina

gerelateerde informatie