A great place to work

Bureau-excursie Frankfurt 2016

Bureau Stedelijke Planning ondersteunt overheden en marktpartijen met vernieuwende en ‘fact based’ oplossingen voor al hun marktvragen op het gebied van project en gebiedsontwikkeling. Dat doen we met raad en daad: naast adviseren helpen we ook bij het realiseren door middel van projectmanagement. De scope van het bureau levert veel interessante opdrachten op waar wij met veel plezier en met trots aan werken. Niet in de laatste plaats omdat onze projecten een substantiële bijdrage leveren aan de kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied in Nederland. Zo adviseren wij bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam over de ruimtelijk-economische structuur van de winkel en vrijetijdsvoorzieningen in Havenstad, waar 50.000 woningen tot stand komen en stellen we een strategie op voor de bedrijventerreinen in Den Haag met concrete herontwikkelingsprojecten. Ook de huidige vernieuwing van het stationsgebied in Leiden met kantoren, woningen, winkel- en vrijetijdsvoorzieningen is gebaseerd op onze marktonderzoeken en ruimtelijk-economische advisering en in Zeist ondersteunden we projectontwikkelaar Synchroon met de woningontwikkeling ‘life in the woods’.

Werkoverleg en Dam tot Damloop 2016

Met circa 35 consultants zijn we een middelgroot adviesbureau, waarbij iedereen sterk op elkaar is betrokken. Werk maakt een substantieel deel uit van ons leven. Vandaar dat wij het niet alleen belangrijk vinden om aan interessante projecten te werken die er toe doen, maar ook om in een prettige en inspirerende sfeer onze opdrachtgevers te ondersteunen. De bedrijfscultuur bij Bureau Stedelijke Planning is professioneel, vernieuwend, betrouwbaar, vriendelijk en gericht op kwaliteit en innovatie. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur met maar één managementlaag en een transparante en constructieve manier van leidinggeven. De medewerkers hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Professionele ontwikkeling is bij ons een kernbegrip. Dit krijgt vorm door middel van coaching on the job, BSP-masterclasses en diverse trainingen. Door de sterke groei van het bureau en het integrale karakter zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar een hogere of andere functie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je kan je eigen loopbaan vorm geven.

Werk en ontspanning op kantoor

Onze kantoren zijn op aantrekkelijke locaties gelegen aan het water, in de binnensteden van Amsterdam en Gouda. Ze bieden een aangename werkomgeving onder het motto: werken met plezier! Tussen de middag lunchen we samen, bij mooi weer op ons terras. Even ontspannen kan met een potje tafelvoetbal of relaxen in de loungehoek. Deze gebruiken we ook voor ontspannen vergaderen of brainstormen. Verder hebben we regelmatig borrels, presentaties, buitenlandse excursies, sportevenementen en een jaarlijks kerstdiner.

Kantoor Gouda en Kantoor Amsterdam tijdens Sail

Tim: “Bij Bureau Stedelijke Planning krijg ik volop kansen om mijzelf te ontwikkelen”

Sophie: “Zinvol werk doen met betekenis voor de samenleving geeft me veel voldoening”.

Dewi: “Door bij de opdrachtgever op kantoor te werken leer ik veel en kan ik zichtbare resultaten boeken”.