Artikel: de toekomst van woonboulevards

nieuws

‘Het gaat zacht gezegd niet goed met de woonboulevards in Nederland. Er is veel te veel gebouwd in de eerste jaren van het millennium en de wereldwijde crisis in de afgelopen vijf jaar heeft weer eens laten zien hoe conjunctuurgevoelig de woonbranche is.’

Dr. ir. Dion Kooijman, verbonden aan de TU Delft, interviewde diverse experts op het gebied van woonboulevards en schreef er een artikel over. Collega Toine Hooft was een van deze experts. “Het concept van de woonboulevards en woonmalls ‘heeft zijn langste tijd gehad’”.

Het hele artikel kunt u hier downloaden: Kooijman, Dion (2013) Woonboulevards, in RERQ (dec 2013, pp. 40-50)

PUBLICATIE GEPUBLICEERD IN Real Estate Research Quarterly CONTACTPERSOON drs. Toine Hooft toine.hooft@sweco.nl
+31 (0)6 22993549

Drs. Toine Hooft (1967) is partner winkelen & vrije tijd bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is bedrijfseconoom en heeft ruim 20 jaar ervaring binnen het vakgebied.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie