Aart Jan van Duren benoemd tot adjunct-directeur

nieuws

Dr. Aart Jan van Duren is benoemd tot adjunct-directeur bij Bureau Stedelijke Planning. Aart Jan was al lid van het managementteam van Bureau Stedelijke Planning en is verantwoordelijk voor onderzoek en advies op het snijvlak van detailhandel en ruimte. In zijn nieuwe rol legt hij zich meer toe op de dagelijkse boodschappen. Van vestigingsplaatsonderzoek en locatiestrategie voor foodretailers tot beleidsvisies voor buurt- en wijkcentra, beleidsvisies voor warenmarkten, distributieplanologisch onderzoek en ruimtelijk-economische effectstudies. De groeiende opdrachtenportefeuille op dit terrein maakte deze organisatieverandering wenselijk.

Naast Aart Jan van Duren vormen Pieter van der Heijde (algemeen directeur) en Toine Hooft de directie van Bureau Stedelijke Planning.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Aart Jan van Duren aartjan.vanduren@sweco.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.
Deel deze pagina