Bureau Stedelijke Planning groeit; twee nieuwe junioradviseurs

nieuws

Bureau Stedelijke Planning groeit. Dat mogen we zeggen nu we in de afgelopen maanden twee nieuwe medewerkers hebben kunnen aantrekken. Dit in verband met de sterke toename van onze opdrachtenportefeuille. Zowel het team Werken als het team Winkelen is versterkt.

Bij het team Werken is op 1 november Valérie Noordink gestart. Valérie (1992) is economisch-geograaf, afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Zij studeerde af op een onderzoek naar de transformatie van oude stadshavens tot gemengde woonwerkgebieden. Dit deed zij na een stage bij de dienst Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam over de mogelijkheden van herontwikkeling van het gebied Merwe-Vierhaven.

Het team winkelen hebben we per 1 september kunnen versterken met de komst van junioradviseur Sandra Beentjes. Sandra (1990) is een aan de Universiteit Utrecht afgestudeerde economisch-geograaf, die zich bij Bureau Stedelijke Planning zal inzetten bij uiteenlopende projecten als distributieve onderbouwingen, vestigingsplaatsonderzoek en retailvisies. Ze studeerde af na een stage bij de gemeente Haarlem. Haar afstudeeronderzoek ging over de kansen en bedreigingen van de komst van het geprojecteerde Factory Outlet Centrum Sugar City (Halfweg) voor de gemeente Haarlem.

We zijn verheugd met de twee kersverse krachten en wensen Valerie en Sandra veel succes en plezier toe in hun nieuwe functie.

PUBLICATIE Deel deze pagina