Joris Quaedflieg Senior Adviseur bij Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Ir. Joris Quaedflieg is benoemd tot Senior Adviseur Wonen bij Bureau Stedelijke Planning. Joris was hier al vijf jaar werkzaam als adviseur. In zijn nieuwe functie legt hij zich toe op woningmarktonderzoek, onderbouwingen in het kader van de Ladder voor Duurzame Stedelijke ontwikkeling, woonvisies en gebiedsvisies. De snel groeiende opdrachtenportefeuille op het gebied van Wonen maakte deze organisatieverandering wenselijk.

Bureau Stedelijke Planning is een bureau dat actief is op het gebied van marktonderzoek en –advies voor de ruimtelijke inrichting van stad en regio. Het bureau werkt zowel voor de overheid als voor beleggers, ontwikkelaars en eindgebruikers.

Voor meer informatie: Pieter van der Heijde, 06-51496248, pvdh@stedplan.nl

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina