Frans Wittenberg senior consultant bij Bureau Stedelijke Planning BV

nieuws

Met ingang van 1 september is Frans Wittenberg (47) aangetreden als senior consultant wonen en ruimtelijke ordening bij Bureau Stedelijke Planning. Wittenberg gaat zich richten op de verdere uitbouw van het team wonen en ruimtelijke ordening.

Sinds 2004 was Frans Wittenberg werkzaam als senioradviseur en later partner bij de Stec Groep. Wittenberg ondersteunde beleggers, gemeenten en woningcorporaties op het gebied van wonen en vastgoed. Verder was hij actief met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten zoals bijvoorbeeld over de nieuwe Woningwet en vrijesectorhuur. Voor zijn dienstverband bij Stec was hij onder meer werkzaam als senioradviseur bij Arcadis en beleidsadviseur bij de gemeente Lelystad.

Bureau Stedelijke Planning speelt met de komst van Frans Wittenberg in op de stevige groei die het bureau doormaakt in het werkveld wonen en ruimtelijke ordening. Wittenberg gaat samen met het team een verdere impuls geven aan deze ontwikkeling.

Pieter van der Heijde (algemeen directeur BSP): “we zijn blij dat een ervaren consultant als Frans Wittenberg ons bureau komt versterken. We zien veel kansen om verder te groeien in de markt voor wonen en ruimtelijke ordening. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden met hun vragen op dit terrein. Zowel marktpartijen als overheden. Frans gaat er – samen met ons – voor zorgen dat we kansen in dit segment aanpakken en bijdragen aan het succes van onze klanten”.

 

Over Bureau Stedelijke Planning:
Bureau Stedelijke Planning verricht marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven, vrijetijdsvoorzieningen en zorg in stedelijke gebieden en regio’s. Het bureau beschikt over een team van hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers met een brede expertise. Het bureau levert maatwerk met een integrale invalshoek. Bureau Stedelijke Planning bestaat sinds 1997 en is gevestigd in Gouda en Amsterdam. Bij het bureau werken circa 25 medewerkers. Bureau Stedelijke Planning is zowel actief voor de overheid als marktpartijen.

 

Voor meer informatie: dr. Pieter van der Heijde, algemeen directeur. 0182-689416 of 020-6254267, pvdh@stedplan.nl

PUBLICATIE Deel deze pagina