Bureau Stedelijke Planning breidt uit met vier nieuwe adviseurs/projectleiders

nieuws

In verband met de sterke toename van de opdrachtenportefeuille heeft Bureau Stedelijke Planning afgelopen maand vier nieuwe adviseurs/projectleiders in dienst genomen. Het betreffen Sophie Kemp als adviseur Wonen, Bianca Lemm als adviseur Werken en Leonoor Hogerheijde en Ronald Kleine als projectleiders stedelijke ontwikkeling.

Over Bureau Stedelijke Planning
Bureau Stedelijke Planning verricht marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Daarnaast detacheert het bureau project- en procesmanagers stedelijke ontwikkeling. Met de integrale aanpak van het bureau zijn wij bovendien gespecialiseerd in de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra. Bureau Stedelijke Planning beschikt over een team van hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers met een brede expertise. Wij maken gebruik van de nieuwste onderzoeksmethoden, waardevolle databases en (wetenschappelijke) informatie. Ook doen wij doorlopend onbetaald onderzoek om ons kennisniveau verder te ontwikkelen.

Het bureau levert maatwerk met een integrale invalshoek. Centraal staat hierbij kwaliteit met meetbare meerwaarde en een optimale balans tussen creativiteit en realiteit. Bureau Stedelijke Planning bestaat sinds 1997 en is gevestigd in Gouda en Amsterdam. Bij het bureau werken circa 25 medewerkers. Bureau Stedelijke Planning is zowel actief voor de gemeentelijke, provinciale en rijksoverheid als voor private partijen zoals projectontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en winkelketens.

PUBLICATIE Deel deze pagina

gerelateerde informatie