Omgevingswet! What’s in it for me? – Kenniscafé Omgevingswet, 20 april

nieuws

In 2019 wordt naar verwachting de nieuwe Omgevingswet van kracht en werkelijk iedereen krijgt ermee te maken. In deze nieuwe wet krijgt de initiatiefnemer een belangrijke plek. De wet beoogt namelijk dat er meer ruimte moet zijn voor ruimtelijke ontwikkeling, door vermindering van regeldruk. Het moet daarom voor initiatiefnemers gemakkelijker worden om te komen tot nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen. Dit moet u als marktpartij en/of corporatie aanspreken.

Maar hoe gaat dat straks in de praktijk werken? Welke kansen biedt de Omgevingswet om woningbouw te versnellen? En hoe kunt u daarop inspelen? Welke rol speelt ‘de ladder’ bij deze omgevingswet? Het Vastgoedforum Midden Nederland heeft Frans Wittenberg (Bureau Stedelijke Planning) en Michael Klijnstra (Lexence) bereid gevonden u hierover verder te informeren tijdens het eerstvolgende Kenniscafé op donderdag 20 april in Amersfoort. Zo bent u voorbereid op de veranderingen.

Programma
15.30 uur – Inloop
15.45 uur – De Omgevingswet – What’s in it for me?
Presentaties van Frans Wittenberg en Michael Klijnstra
Ca. 17.00 uur – Napraten en borrel

Iemand meenemen?

Wij kunnen ons voorstellen dat dit Kenniscafé ook interessant is voor één van uw zakelijke relaties. Dat kan! Neem uw relatie op 20 april gewoon mee.

U kunt uw relatie (met voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en mobielnummer) aanmelden via info@vfmnl.nl

Wat: Kenniscafé Omgevingswet

Wanneer: donderdag 20 april 2017 

Waar: Nieuwe kantoor van De Alliantie en Portaal, Heiligenbergerweg 60 in Amersfoort (voldoende parkeerplaatsen bij het kantoor aanwezig)

 

 

PUBLICATIE Deel deze pagina

gerelateerde informatie