Joris Quaedflieg benoemd tot Teamleider Projectmanagement en Gebiedsontwikkeling

nieuws

De snelle groei van het aantal opdrachten op het gebied van projectmanagement vraagt om een nieuwe aanpak en organisatie van ons bureau. In dit kader is Joris Quaedflieg deze maand gestart als teamleider Projectmanagement en Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Joris was hier al werkzaam als senior projectleider en adviseur en heeft als projectleider aan diverse grote gebiedsontwikkelingen gewerkt. Tot begin dit jaar aan de herontwikkeling van de badplaats Kijkduin in Den Haag en momenteel aan de gebiedsontwikkeling Reeve in Kampen, onderdeel van het Ruimte voor de Rivier project IJsseldelta Zuid.

Het team projectmanagement en gebiedsontwikkeling levert projectleiders, proces- en programmamanagers, gebiedsdirecteuren en inhoudelijk adviseurs aan met name gemeenten, provincies en projectontwikkelaars. Onze projectmanagers sturen daarbij de projectorganisatie en de planontwikkeling aan, verzorgen participatietrajecten, coördineren het opstellen van bestemmingsplannen en geven strategisch advies in de opzet en uitvoering van bijvoorbeeld complexe gebiedsontwikkelingen, herstructeringsopgaven, aanpak openbare ruimte en (vastgoed)transformaties. Naast projectleiders detacheert Bureau Stedelijke Planning ook adviseurs op het gebied van planologie, wonen, werken, winkelen en vrije tijd.

Als teamleider gaat Joris zich bezig houden met de verdere groei en profilering van het team, coaching en opleiding van de projectleiders en het relatiebeheer.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina