Bureau Stedelijke Planning opent derde vestiging in Eindhoven

nieuws

Bureau Stedelijke Planning opent op 1 oktober 2017 een derde vestiging in Eindhoven. Met vestigingen in Gouda en Amsterdam is het bureau al twintig jaar goed vertegenwoordigd in de Randstad. In de afgelopen periode is het aantal opdrachten ook sterk uitgebreid in de rest van Nederland. De opening van vestiging Eindhoven maakt een grotere focus op het zuiden van Nederland mogelijk. Met de viering van het 20-jarig bestaan staat Bureau Stedelijke Planning aan de vooravond van opnieuw een verdubbeling van het personeelsbestand. Ook zijn er al plannen voor de opening van een vierde vestiging.

Bureau Stedelijke Planning heeft sinds de oprichting door Pieter van der Heijde in 1997 een stabiele groei doorgemaakt. Vanuit het kantoor in Gouda was het bureau al vanaf dag een gericht op een integrale aanpak van stedelijke ontwikkelingen. Na het aantrekken van Toine Hooft en Aart-Jan van Duren als adjunct-directeuren Detailhandel en Vrije tijd in 2008 en de opening van een tweede kantoor in Amsterdam in 2009, ging het snel. Ondanks de crisis bleef het bureau stabiel en beleefde daarna zelfs een verdubbeling van het aantal personeelsleden. Met het aantrekken van Frans Wittenberg als adjunct-directeur Wonen twee jaar geleden en de recente aanstelling van Michiel Verlaak als adjunct-directeur Economie en Commercieel vastgoed blijft het bureau op de toekomst gericht. Het bureau staat aan de vooravond van een verdubbeling van de huidige 30 medewerkers. Naast de sterke vertegenwoordiging in de Randstad, is het aantal opdrachten in andere delen van het land de afgelopen periode sterk gegroeid. De opening van de vestiging Eindhoven en de plannen voor de vierde vestiging maken een grotere focus op de rest van Nederland mogelijk.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie