Meet Up Community Living

nieuws

Steeds meer mensen onderzoeken manieren om niet alleen te wonen. “Wonen ‘delen’ met meerdere mensen.” Op donderdag 26 oktober vindt de thema-avond ‘Community Living’ plaats in de Bibliotheek Eindhoven, mede-georganiseerd door onze collega Anita van Limpt (senior project- en procesmanager bij Bureau Stedelijke Planning). Tijdens deze interactieve meet up komen verschillende mogelijkheden voor het creeëren van collectieve woonvormen aan bod. Voor iedereen die ooit met een groep zou willen wonen. Wat kan en wat is er allemaal?

Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden is te vinden op:

https://www.bibliotheekeindhoven.nl/actueel/agenda/thema-avond–deelwonen.html

 

 

 

PUBLICATIE CONTACTPERSOON Drs. Frans Wittenberg Frans Wittenberg Bureau Stedelijke Planning fw@stedplan.nl
+31 (0) 620281064

Frans Wittenberg is principal consultant Wonen bij Bureau Stedelijke Planning
Deel deze pagina