Meer focus op de regio Brabant en Limburg vanuit nieuwe vestiging in Eindhoven

nieuws

© Minneboo Fotografie Nicole Minneboo

Naast Gouda en Amsterdam is sinds oktober ook in Eindhoven een vestiging van Bureau Stedelijke Planning geopend. De afgelopen jaren waren we al actief in de regio met diverse projecten voor private partijen, beleggers en gemeenten. Vanwege het groeiend aantal opdrachten en de sterke economische ontwikkeling in de regio Eindhoven willen wij onze positie in de regio verstevigen. Anita van Limpt, senior project- en procesmanager gaat zich vanuit Eindhoven richten op de uitbreiding van het bureau in Noord-Brabant en Limburg. Pieter van der Heijde, algemeen directeur: “Met de opening van vestiging Eindhoven zitten wij bovenop de locale ontwikkelingen in Brabant en Limburg en kunnen wij Bureau Stedelijke Planning verder op de kaart zetten in het zuiden van Nederland.

Ook vanuit Eindhoven ondersteunen we onze opdrachtgevers met marktonderzoek en advies over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Door onze brede opdrachtenportefeuille hebben wij kennis van zowel de overheid als ontwikkelaars, consumenten, retailers, corporaties en beleggers en kunnen we optimaal en integraal adviseren.

 

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina