Vacatures: Senior Adviseur Wonen en (senior) Project- en Procesmanagers

nieuws

Bureau Stedelijke Planning zoekt een ondernemende Senior Adviseur Wonen en (senior) Project- en Procesmanagers

Ben jij die ondernemende senior adviseur, die wil meebouwen aan de groei van ons bureau? Heb je ervaring met woningmarktadvies, toekomstvisies, wonen en gebiedsontwikkeling (bij voorkeur bij een adviesbureau)? En breng jij naast uitstekende adviesvaardigheden, een realistische en creatieve blik mee naar kantoor? Wil jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Of ben jij die enthousiaste (senior) project- en procesmanager voor wie samenwerken met andere partijen een tweede natuur is? Heb je ervaring met het managen van projecten of met gebiedsontwikkeling bij de lokale overheid? Breng je naast sterke sociale vaardigheden, gevoel voor politieke, bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen mee en heb je kennis van grondbeleid en ruimtelijke ordening?

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan mooie projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdracht van de klant niet alleen uit, maar denken na over de context, denken mee met de opdrachtgever. Dit verwachten wij ook van jou.

“Korte lijnen, open deuren, de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.”

Ook investeren wij in jou. Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen opleiding en coaching en geven je de mogelijkheid te groeien. Bovendien kom je terecht in een inspirerende werkomgeving in hartje historisch Gouda waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s.

Team Wonen

Team Wonen ondersteunt opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van wonen en de ontwikkeling van woongebieden. Dit doen we onder meer met markt- en haalbaarheidsonderzoek, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies, strategische advisering en procesbegeleiding. We werken veelvuldig aan gebieden waar wonen, werken, winkelen en vrije tijd samengaan.

Team Project- en Procesmanagement

Onze project- en procesmanagers ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van diverse vormen van stedelijke ontwikkeling. Van transformaties tot nieuwbouw. Zowel op het gebied van wonen, werken, winkelen, vrije tijd als combinatieprojecten. Dit gebeurt meestal in de vorm van detachering bij de grote steden en in kleinere gemeenten.

Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat jij kunt bijdragen!

Kom langs voor een kop koffie, dan verkennen we samen de mogelijkheden.
Bel Frans Wittenberg (adjunct-directeur Wonen en Gebiedsontwikkeling) op 0182-689416 of mail fw@stedplan.nl
Bel Joris Quadflieg (Teamleider Projectmanagement en Gebiedsontwikkeling) op 06-12359403 of mail jq@stedplan.nl

A great place to work

Michiel: “Korte lijnen, open deuren. De groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.”

Femke: “Bureau Stedelijke Planning is een echte kennisorganisatie met collega’s die mij uitdagen.”

Floris: “Je weet dat de collega’s op kantoor er altijd voor openstaan om even te sparren over ruimtelijke vraagstukken.”

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie