Abel Malschaert projectleider bij Bureau Stedelijke Planning B.V.

nieuws

Abel Malschaert (27) is per december als projectleider in dienst getreden bij Bureau Stedelijke Planning. Hij zal gedetacheerd worden bij gemeenten voor de begeleiding van stedelijke ontwikkelingsprojecten. Malschaert was de afgelopen twee jaar werkzaam in de compliance industrie bij Equiniti KYC Solutions, waar hij werkte als teamleider voor het Bank of Ireland team. Abel behaalde zijn Master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht.

Bureau Stedelijke Planning viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en is de afgelopen maanden flink gegroeid tot een omvang van circa 35 medewerkers. Naast de opening van een nieuwe vestiging in Eindhoven, verwelkomde het bureau in 2017 13 nieuwe collega’s. Met de komst van Abel Malschaert haalt het project- en procesmanagementteam van Bureau Stedelijke Planning weer een nieuwe aanwinst in huis.

PUBLICATIE Deel deze pagina

gerelateerde informatie