Wij zoeken 7 ondernemende (senior) adviseurs en projectleiders

nieuws

Ben jij die ondernemende en enthousiaste (senior) adviseur of projectleider, die wil meebouwen aan de groei van ons bureau? Heb je ervaring met onderzoek en advies of projectmanagement in de stedelijke ontwikkeling? Wil jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de context. Dit verwachten wij ook van jou.

 “Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.”

Ook investeren wij in jou. Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen opleiding en coaching en geven je de mogelijkheid te groeien. Bovendien kom je terecht in een inspirerende werkomgeving, in hartje historisch Gouda of aan het IJ in Amsterdam, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s. Meer weten? A great place to work

Bureau Stedelijke Planning bestaat 20 jaar en heeft een omvang van ca. 35 medewerkers. In het afgelopen jaar openden we een derde vestiging en verwelkomden 14 nieuwe collega’s. Ook voor 2018 is de groeiambitie groot, daarom zoeken wij kandidaten voor de volgende vacatures:

 

  • senior adviseur wonen
  • senior project- en procesleider
  • twee projectleiders
  • junior projectleider
  • junior adviseur wonen en werken
  • junior adviseur detailhandel en vrije tijd
  • Stage / werkervaringsplaats Gouda of Amsterdam


Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat jij kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons bureau!

Deadline 1 februari 2018

Voor meer informatie: www.stedplan.nl/vacatures 

PUBLICATIE Deel deze pagina

gerelateerde informatie