Christine Oude Veldhuis Associate Partner bij Bureau Stedelijke Planning B.V.

nieuws

Per 1 april heeft Christine Oude Veldhuis zich als Associate Partner aangesloten bij Bureau Stedelijke Planning B.V. Christine is een ervaren onderzoeker, adviseur en manager in vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling.  Zij gaat bij Bureau Stedelijke Planning aan de slag met strategische vraagstukken van publieke en private partijen in het veld van de ruimtelijke investeringen.

Dr. Christine Oude Veldhuis MRE was eerder actief als marktonderzoeker en projectontwikkelaar bij Amstelland Vastgoed(AM), directeur van de NEPROM, strategisch adviseur bij Heijmans en directeur van het NIROV (voorganger Platform 31). Ook werkte zij als managing partner bij Ecorys. In de afgelopen jaren is ze veelvuldig betrokken geweest bij onderwijstrajecten en heeft ze als discussieleider en dagvoorzitter gefunctioneerd. Eind januari 2018 promoveerde Christine aan de Rijksuniversiteit Groningen op de thematiek van nationale planologische beleidsvoering en het functioneren van vastgoedmarkten. ‘Nu het promotieonderzoek is afgerond en er meer tijd beschikbaar is, wil ik graag weer aan de slag met de praktijk van ruimtelijke investeringen. Ik opereer graag in het spanningsveld van beleidsmatige wenselijkheid en markttechnische haalbaarheid.  Bureau Stedelijke Planning werkt aan interessante projecten en beschikt over een unieke, brede kennis van vastgoedmarkten die me zeer aanspreekt.’ Pieter van der Heijde, algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning is verheugd over de komst van Christine: ‘Met haar komst versterken wij onze expertise op het gebied van strategisch advies voor Wonen, Retail en Kantoren. Ik ken Christine al 25 jaar en in mijn optiek is ze een van de meest capabele consultants in het vakgebied’.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie