Bureau Stedelijke Planning B.V. verwelkomt twee nieuwe adviseurs

nieuws

Susanne Brugman (23) en Sten Hagen (27) zijn per april in dienst getreden als adviseur bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. Susanne versterkt team Wonen en Sten gaat aan de slag in een combinatiefunctie als allround adviseur en projectleider stedelijke ontwikkeling.

Brugman behaalde haar Bachelor Sociale Geografie & Planologie en Master Sociale Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en studeerde af op bewonersparticipatie bij de waardebepaling van cultuurhistorisch erfgoed bij advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos. Hagen behaalde zijn bachelor Sociale Geografie & Planologie en Master Stadsgeografie aan de Universiteit Utrecht waarbij hij zich richtte op het onderwerp gentrification. Ook behaalde hij zijn Master Internationaal Land & Water Management aan de Wageningen Universiteit en deed hij onderzoek voor Deltares.

Pieter van der Heijde (algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning): “Onze opdrachtenportefeuille blijft groeien en ik ben dan ook blij met de komst van Susanne en Sten. Twee gedreven, intelligente mensen die onze teams op verschillende vlakken kunnen versterken en ondersteunen.”

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie