Enquête monitor short stay gemeenten

nieuws

bron afbeelding: robin schooling

De vraag naar tijdelijk wonen in Nederland is groot en stijgt snel. Verschillende onderzoeken tonen aan dat circa 1,5 miljoen mensen een tijdelijke woning zoeken. De redenen en achtergronden zijn zeer divers: kenniswerkers uit binnen – en buitenland, gescheiden mensen, studenten, arbeidsmigranten, kwetsbare groepen et cetera. Short stay leeft bij gemeenten. Er is veel vraag van verschillende doelgroepen. Ook neemt het aantal nieuwe initiatieven snel toe. Toch is er nog relatief weinig bekend over dit nieuwe segment op de woningmarkt. Met deze Monitor samen met Stadszaken.nl willen we daar verandering inbrengen. Doet u mee?

We hopen dat u deze korte vragenlijst wilt invullen. Aan het einde van de vragenlijst is er ruimte voor het achterlaten van uw gegevens. De uitkomsten van de Monitor delen wij dan met u.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

PUBLICATIE Deel deze pagina

gerelateerde informatie