Functioneren detailhandel Noord-Holland onder druk

nieuws

Het functioneren van de detailhandel in Noord-Holland komt in de nabije toekomst onder druk te staan. Het perspectief varieert echter tussen verschillende winkelsectoren en daarmee ook per type winkelgebied. Daar komt bij dat er sprake is van een disbalans tussen marktruimte en plancapaciteit. Dit vraagt om strakke sturing, vernieuwing én sanering.  In de juli/augustus editie van Vastgoedmarkt leest u meer over ons onderzoek in opdracht van de provincie Noord-Holland en het MRA bureau naar de detailhandel in Noord-Holland Noord en de Metropoolregio Amsterdam (inclusief Almere en Lelystad).

UPDATE juli 2018: Lees hier meer over het marktruimteonderzoek

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Aart Jan van Duren aartjan.vanduren@sweco.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie