Bureau Stedelijke Planning, Antea Group en Twynstra winnen raamovereenkomst gemeente Den Haag

nieuws

Een consortium van Antea Group, Twynstra Gudde en Bureau Stedelijke Planning zal de komende twee jaar projectleiders, programmamanagers en beleidsmedewerkers leveren voor de gemeente Den Haag.

Al lange tijd voert het consortium met veel plezier opdrachten uit voor de gemeente Den Haag. Met het gunnen van dit raamcontract toont de gemeente aan veel vertrouwen te hebben in de winnende partijen. Dit blijkt onder meer uit het feit dat het consortium Antea Group, Twynstra Gudde en Bureau Stedelijke Planning van alle indieners de hoogste score heeft gehaald op kwaliteit.

De raamovereenkomst behelst meerdere werkvelden, zoals stedelijke ontwikkeling, projectleiders economie, medewerkers vastgoed en grondzaken, maar ook bijvoorbeeld beleidsmedewerkers wonen en stedebouwkundigen.

De opdrachtgever was enthousiast over de offerte van het winnende consortium vanwege de hoge kwaliteit van de drie bureaus en de affectie met Den Haag.

Directeur Pieter van der Heijde van Bureau Stedelijke Planning over de raamovereenkomst: “Wij zijn blij met onze voortzetting van de inmiddels lange relatie met Den Haag in de vorm van dit mooie raamcontract”.

Foto: Feestelijk moment! Consortiumpartners voor raamcontract DSO Gemeente Den Haag Menno Smits van Antea Group, Rutger Visser van Twynstra Gudde en Pieter van der Heijde van Bureau Stedelijke Planning b.v.tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina