Expertmeeting retail Hoogstraten Amsterdam

nieuws

expertmeeting retail

Op 2 oktober jl. werd een expertmeeting retail gehouden over de toekomst van de Oude en Nieuwe Hoogstraat in het 1012-gebied van Amsterdam. Aart Jan van Duren – adjunct-directeur Detailhandel van Bureau Stedelijke Planning – hield op verzoek van de organisatoren een inleiding over de kracht en potenties van de straat, in het licht van verleden, heden en toekomst. De bijeenkomst, die werd georganiseerd door CentrumXL, het samenwerkingsverband tussen het georganiseerd bedrijfsleven en de gemeente Amsterdam, had tot doel om met de stakeholders in gesprek te gaan over een realistisch toekomstscenario voor het winkelaanbod in dit winkelgebied. Welke randvoorwaarden zijn nodig om in een gebied dat in toenemende mate wordt gedomineerd door het internationale toerisme een divers winkelaanbod in stand te houden?

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Aart Jan van Duren aartjan.vanduren@sweco.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie