Albert Heijn Huissen ‘Mooiste Supermarkt van Nederland 2018’

nieuws

AH Huissen_Beste supermarkt 2018

Albert Heijn Huissen. Winnaar 'Mooiste supermarkt van Nederland 2018'

Tijdens het jaarlijkse Supermarktvastgoedcongres is de Albert Heijn aan de Langestraat in Huissen uitgeroepen tot ‘Mooiste Supermarkt van Nederland 2018’. Het betreft hier een ontwikkeling van Albert Heijn-franchisenemer Hans Geveling. Architect is Daan Josee van Kristinsson Architecten. Met name de succesvolle integratie van een relatief grootschalige supermarkt in de kleinschalige omgeving van het centrumgebied sprak de jury aan.  Jury-voorzitter Aart Jan van Duren: “De Albert Heijn-ondernemer in Huissen heeft, ondanks een zeer complexe en langdurige ontwikkelingsfase, een welhaast ideale supermarkt neer kunnen zetten die zowel voor de regiobezoeker, het winkelend publiek als de binnenstadsbewoners een belangrijke functie vervult”.

Mooiste Supermarkt van Nederland
De verkiezing van de Mooiste Supermarkt van Nederland is, evenals het Supermarktvastgoedcongres, een initiatief van platform Supermarkt & Ruimte en FoodPersonality. De jury van de verkiezing bestaat uit voorzitter Aart Jan van Duren (Bureau Stedelijke Planning), Peter ter Hark (Retail Prospect), Kees van Hoek (Kees Van Hoek Architecten), Jeroen Verwaaijen (Strabo), Jacqueline van Koningsbrugge (Bridge Vastgoed) en Gertjan Slob (Locatus).

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Aart Jan van Duren aartjan.vanduren@sweco.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie