Projectmanagement bedrijventerrein Wijchen Oost van start

nieuws

Projectmanagement Wijchen Oost

De gemeente Wijchen gaat samen met de parkmanager en de bedrijvenvereniging Wijchen Oost een visie maken voor de toekomst van bedrijventerrein Wijchen Oost. Het verbeteren van de parkeersituatie, handhaving op het bedrijventerrein, verduurzaming en een mogelijke herziening van het bestemmingsplan zijn hierbij belangrijke thema’s. Bureau Stedelijke Planning neemt het procesmanagement op zich om zo te komen tot een gedragen visie en plan van aanpak. Onze senior project- en procesmanager Anita van Limpt werkt hierbij samen met de gemeente Wijchen, parkmanager en gevestigde bedrijven. Ook de provincie Gelderland en de regio zal worden betrokken. We verwachten in januari 2019 een eerste visie te kunnen opleveren.

Bron foto: Bedrijvenvereniging Wijchen-Oost

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina