Vacature: ondernemende junior consultant Detailhandel en/of Leisure

nieuws

Junior Adviseur Detailhandel Leisure

Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige en innovatieve onderzoeker en adviseur met een WO-opleiding Economische Geografie, Stadsgeografie of Planologie. Heb jij een uitstekend analytisch vermogen en een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling, en voor detailhandel en leisure in het bijzonder? Weet jij jezelf en jouw onderzoeksresultaten zowel mondeling als schriftelijk sterk te presenteren? En wil jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.

Ook investeren wij in jou. Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen opleiding en coaching en geven je de mogelijkheid te groeien. Bovendien werk je in een inspirerende werkomgeving aan het IJ in Amsterdam, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s. Meer weten? A great place to work

Detailhandel en Leisure
De teams Detailhandel en Vrije tijd verrichten onderzoek en advies op gebiedsniveau (detailhandelsvisies, portfolioanalyse), op centrumniveau (brancheringsvisies, distributieplanologisch onderzoek, haalbaarheidsstudies) en op objectniveau (vestigingsplaatsonderzoek, locatie-advies). Wij werken voor provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, winkelketens en beleggers.

Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat jij kunt bijdragen!
Stuur je sollicitatie en CV voor 21 juni 2019 naar info@stedplan.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie?
Bel Aart Jan van Duren (adjunct-directeur Detailhandel) op 020-6254267 of mail ajvd@stedplan.nl

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk op www.stedplan.nl/vacatures

 

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Aart Jan van Duren aartjan.vanduren@sweco.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie