Joris Quaedflieg Teammanager Economie & Commercieel Vastgoed Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning

Joris Quaedflieg neemt als teammanager Economie & Commercieel Vastgoed een nieuwe rol op zich binnen Bureau Stedelijke Planning BV. Quaedflieg is ruim tien jaar in dienst bij het onderzoeks- en adviesbureau en richtte zich de afgelopen jaren op het uitbouwen van de projectmanagementtak van het bureau. Ook werkte hij onder andere als Senior Adviseur Economie en was hij als projectmanager betrokken bij diverse opdrachten voor gemeente Den Haag, Kampen en Vlaardingen.

Joris Quaedflieg: “De kantorenmarkt, de herstructurering van verouderde bedrijventerreinen naar toekomstbestendige werklocaties en een optimale combinatie van wonen én werken in de stad zijn belangrijke pijlers voor team Economie & Commercieel Vastgoed. Ik neem mijn praktijkervaring als projectmanager van complexe gebiedsontwikkelingen mee naar het team Economie en Commercieel vastgoed en kijk ernaar uit onze werkzaamheden verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld op het gebied van economische visies en langdurige ondersteuning bij de uitvoering van economische agenda’s”.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “Joris is een ervaren adviseur en projectmanager die zich in de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld op het gebied van Economie, Wonen en  Projectmanagement. Deze brede ervaring sluit perfect aan bij het integrale karakter van Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft onze projectmanagementtak met succes uitgebouwd en ik heb er alle vertrouwen in dat hij ook Team Economie verder uit zal bouwen”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie