Jeanette Kalthof Teammanager Projectmanagement Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning

Jeanette Kalthof start als Teammanager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning BV. Zij was al langere tijd verbonden aan het onderzoeks- en adviesbureau als werving & selectieadviseur. Bureau Stedelijke Planning is de afgelopen jaren flink gegroeid op het gebied van projectmanagement met onder andere vier raamcontracten bij grote steden. Kalthof gaat het team Projectmanagement en de verbinding met opdrachtgevers en ZZP’ers nu verder uitbouwen.  

Jeanette Kalthof heeft een brede achtergrond in HR, Marketing en Strategie Consulting in zowel grote internationale organisaties (Shell, Berenschot) als startups. De afgelopen tien jaar was zij partner bij Synthetron. Kalthof: “Ik heb Bureau Stedelijke Planning leren kennen als een betrouwbare, sympathieke, professionele en jonge organisatie waar ik mij graag aan verbind. Het team Projectmanagement heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een stevige basis en is flink gegroeid. Ik wil het team de komende jaren graag verder uitbouwen. Daarbij wil ik mij vooral richten op het versterken van de band tussen het bureau, de opdrachtgevers, projectmanagers en ZZP’ers”.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “Met raamcontracten bij de gemeenten Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem en Den Haag en een team van 15 projectmanagers kan Bureau Stedelijke Planning optimaal aansluiten bij een breed scala aan project- en gebiedsontwikkelingen. Ik ken Jeanette als een gedreven professional die de perfecte match weet te vinden tussen de wensen van opdrachtgevers en de kwaliteiten van professionals. Het verder uitbouwen van het team Projectmanagement is dan ook zeker aan haar besteed. We zijn blij met haar komst bij Bureau Stedelijke Planning”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie