Nieuwe teammanagers Projectmanagement en Economie & Commercieel Vastgoed

nieuws

Joris Quaedflieg Jeanette Kalthof

Jeanette Kalthof is gestart als teammanager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning. Zij was al langere tijd aan ons verbonden als werving & selectieadviseur. Jeanette neemt de functie over van Joris Quaedflieg, die als teammanager Economie & Commercieel Vastgoed een nieuwe rol op zich neemt binnen het bureau. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid op het gebied van projectmanagement met onder andere vier raamcontracten bij grote steden. Jeanette gaat het team nu verder uitbouwen. Joris neemt zijn projectmanagementervaring bij complexe gebiedsontwikkelingen mee naar team Economie: “Ik kijk ernaar uit onze werkzaamheden verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld op het gebied van economische visies en langdurige ondersteuning bij de uitvoering van economische agenda’s”.

Jeanette Kalthof |Team Projectmanagement
Jeanette Kalthof heeft een brede achtergrond in HR, Marketing en Strategie Consulting in zowel grote internationale organisaties (Shell, Berenschot) als startups. De afgelopen tien jaar was zij partner bij Synthetron. Kalthof: “Ik heb Bureau Stedelijke Planning leren kennen als een betrouwbare, sympathieke, professionele en jonge organisatie waar ik mij graag aan verbind. Team Projectmanagement heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een stevige basis en is flink gegroeid. Ik wil het team de komende jaren graag verder uitbouwen. Daarbij wil ik mij vooral richten op het versterken van de band tussen het bureau, de opdrachtgevers, projectmanagers en ZZP’ers”.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “Met raamcontracten bij gemeente Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem en Den Haag, een team van vijftien projectmanagers en een vaste groep ZZP’ers kan Bureau Stedelijke Planning optimaal aansluiten bij elke opdracht. Ik ken Jeanette als een gedreven professional die de perfecte match weet te vinden tussen de wens van opdrachtgevers en de kwaliteiten van professionals. Het verder uitbouwen van team Projectmanagement is dan ook zeker aan haar besteed. We zijn blij met haar komst bij Bureau Stedelijke Planning”.

Joris Quaedflieg | Team Economie & Commercieel Vastgoed
Joris Quaedflieg is ruim tien jaar in dienst bij Bureau Stedelijke Planning en richtte zich de afgelopen jaren op het uitbouwen van de projectmanagementtak van het bureau. Ook werkte hij onder andere als Senior Adviseur Economie aan marktonderzoek voor diverse kantoren- en bedrijvenlocaties en was hij als projectmanager onder meer betrokken bij de herstructurering en transformatie van verouderde bedrijventerreinen.

Joris Quaedflieg: “De kantorenmarkt, de herstructurering van verouderde bedrijventerreinen naar toekomstbestendige werklocaties en een optimale combinatie van wonen én werken in de stad zijn belangrijke pijlers voor team Economie & Commercieel Vastgoed. Ik neem mijn praktijkervaring als projectmanager van complexe gebiedsontwikkelingen mee naar het team Economie en Commercieel vastgoed en kijk ernaar uit onze werkzaamheden verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld op het gebied van economische visies en langdurige ondersteuning bij de uitvoering van economische agenda’s”.

Pieter van der Heijde: “Joris is een ervaren adviseur en projectmanager die zich in de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld op het gebied van Economie, Wonen en  Projectmanagement. Deze brede ervaring sluit perfect aan bij het integrale karakter van Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft onze projectmanagementtak met succes uitgebouwd en ik heb er alle vertrouwen in dat hij ook Team Economie verder uit zal bouwen”.

Meer weten ?
Benieuwd naar de mogelijkheden van projectmanagement binnen uw organisatie? Of heeft u een ruimtelijk economisch vraagstuk? Neem contact met ons op! Jeanette en Joris vertellen u graag meer over de oplossingen die Bureau Stedelijke Planning kan bieden.

Jeanette Kalthof: jk@stedplan.nl of 06-13333149

Joris Quaedflieg: jq@stedplan.nl of 06-12359403

PUBLICATIE CONTACTPERSOON mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie