Vacature: Principal Consultant Wonen

nieuws

Bureau Stedelijke Planning

Wij zoeken een ondernemende Principal Consultant Wonen (8+ jaar ervaring) die wil meebouwen aan de groei van ons bureau. Ben je een senior met minimaal acht jaar ervaring op het gebied van woningmarktadvies, toekomstvisies, wonen en gebiedsontwikkeling bij een adviesbureau of onderzoeksafdeling van een projectontwikkelaar, belegger of corporatie? Breng jij naast uitstekende adviesvaardigheden, een realistische, creatieve en commerciële blik mee naar kantoor? Dan willen we heel graag met jou in gesprek komen.

“Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.”

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de context.

Voor ambitieuze senior adviseurs die willen doorgroeien
Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen opleiding en coaching en geven je de mogelijkheid te groeien. Bovendien kom je terecht in een inspirerende werkomgeving in hartje historisch Gouda of aan het IJ in Amsterdam waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s. Meer weten? A great place to work

Team Wonen
Team Wonen ondersteunt opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van wonen en de ontwikkeling van woongebieden. Dit doen we onder meer met markt- en haalbaarheidsonderzoek, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies, strategische advisering en procesbegeleiding. We werken veelvuldig aan gebieden waar wonen, werken, winkelen en vrije tijd samengaan.

Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat jij kunt bijdragen!
Stuur je sollicitatie en CV naar info@stedplan.nl dan verkennen we samen de mogelijkheden.
Meer informatie? Bel Frans Wittenberg op 06-20281064 of mail naar fw@stedplan.nl.

PUBLICATIE Deel deze pagina

Waarmaken van de Zaanse groeiambitie

Gemeente Zaanstad heeft groeiambitie (voortkomend uit de toekomstvisie MAAK.Zaanstad). Bureau Stedelijke Planning heeft de gemeente Zaanstad ondersteund door te adviseren bij het opstellen van kansrijke woonprogramma’s.

Wonen is meer dan stenen

Versnelling van de woningbouw staat in het middelpunt van de belangstelling. De economie is in korte tijd zeer sterk aangetrokken en de woningmarkt draait op Lees meer

nieuwe woonvormen

Opkomst nieuwe woonvormen

Voor een groeiende groep mensen is wonen meer dan een traditioneel appartement of grondgebonden woning. We worden steeds flexibeler, zowel qua relaties, werk, mobiliteit als Lees meer