Lieke Korthout adviseur Detailhandel & Vrije Tijd bij Bureau Stedelijke Planning B.V.

nieuws

Lieke Korthout Bureau Stedelijke Planning

Lieke Korthout (25) is per april in dienst getreden als adviseur bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. Lieke versterkt in deze combinatiefunctie zowel team Detailhandel als team Vrije Tijd. De afgelopen drie jaar was zij werkzaam bij MVGM Vastgoedtaxaties. Ook deed ze ervaring op bij Ahold Real Estate & Construction. Lieke behaalde haar Master Human Geography aan de Universiteit Utrecht.

Pieter van der Heijde (algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning): “Onze opdrachtenportefeuille op het gebied van Detailhandel en Vrije Tijd blijft groeien. Ik ben dan ook blij dat Lieke onze teams komt versterken”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Aart Jan van Duren aartjan.vanduren@sweco.nl
+31 (0)6 53124683

Dr. Aart Jan van Duren (1965) is principal consultant Detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is economisch geograaf en heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie