Wouter Vrolijk van Lidl Nederland naar Bureau Stedelijke Planning B.V. als manager Financiën en Bedrijfsvoering

nieuws

Wouter Vrolijk_Bureau Stedelijke Planning

Wouter Vrolijk (1970) is per mei aan de slag gegaan als manager Financiën en Bedrijfsvoering bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. Wouter heeft meer dan twintig jaar ervaring met het managen van vastgoedadministratie, (project)controlling en accounting bij Lidl Nederland, ING Real Estate, ING en ASR Vastgoed. Bureau Stedelijke Planning werkt met de komst van Wouter aan het verder professionaliseren van de (financiële) bedrijfsprocessen binnen het bureau.

Pieter van der Heijde: “Bureau Stedelijke Planning is de afgelopen jaren flink gegroeid en dat brengt veranderende bedrijfsprocessen met zich mee. Wij zijn dan ook voortdurend bezig met het optimaliseren van deze processen. Wouter is een expert op dit gebied en kan onze (financiële) processen verder professionaliseren. Bovendien is hij bekend met de retail- en vastgoedwereld, wat perfect aansluit op de werkzaamheden van ons bureau”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie