Jeffrey Meinders consultant Detailhandel & Vrije Tijd bij Bureau Stedelijke Planning B.V.

nieuws

Jeffrey Meinders consultant Bureau Stedelijke Planning

Jeffrey Meinders is per juni in dienst getreden als consultant Detailhandel & Vrije Tijd bij Bureau Stedelijke Planning B.V.. Naast het uitvoeren van onderzoek en advieswerkzaamheden versterkt hij beide teams op het gebied van dataonderzoek en -analyse. Eerder deed hij ervaring op als adviseur en data analist bij Bureau RMC, waar hij zich met name bezig hield met winkelstraatdrukte voor gemeenten en retailers. Jeffrey behaalde zijn Master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “Een nieuwe aanwinst voor de teams Detailhandel en Vrije tijd. We zijn blij met de komst van Jeffrey. Met zijn achtergrond en ervaring kan hij onze teams en opdrachtgevers optimaal ondersteunen in onze onderzoek- en adviestrajecten”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie