VACATURE CONSULTANT DETAILHANDEL & VRIJE TIJD

nieuws

Wij zoeken een gedreven, zelfstandige en innovatieve Consultant Detailhandel & Vrije Tijd met circa 3 tot 5 jaar ervaring, bij voorkeur bij een adviesbureau. Bureau Stedelijke Planning biedt een ontwikkelingstraject voor ambitieuze consultants die willen doorgroeien naar een senior functie. Wij zoeken een consultant met sterke sociale vaardigheden, een uitstekend analytisch vermogen en een WO achtergrond in Economische Geografie, Stadsgeografie of Planologie. Bij voorkeur heb je al goede kennis van de markten voor detailhandel en/of vrije tijd. Weet jij jezelf en jouw onderzoeksresultaten zowel mondeling als schriftelijk sterk te presenteren? Wil jij werken aan afwisselende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers uit de private en publieke sector? En wil jij de verwachtingen overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid om je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren onderzoeksopdrachten uit, geven advies en denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.

Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen opleiding en coaching en geven je de mogelijkheid te groeien. Bovendien werk je in een inspirerende werkomgeving aan het IJ in Amsterdam, waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s. Meer weten? A great place to work

Team Detailhandel & Vrije Tijd
Wij verrichten onderzoek en geven advies in de retailmarkt, op gebiedsniveau (detailhandelsvisies, portfolioanalyse), op centrumniveau (brancheringsvisies, distributieplanologisch onderzoek, haalbaarheidsstudies) en op objectniveau (vestigingsplaatsonderzoek, locatie-advies). Wij werken voor provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, winkelketens en beleggers.

De leisuremarkt vraagt een geheel benadering vanwege het unieke karakter en de specifieke eisen van de eindgebruikers. Uitgebreide kennis van de vrije tijdssector, bedrijfsvoering en concept- en locatieontwikkeling zijn binnen ons team essentiële onderdelen om onze private en publieke opdrachtgevers te ondersteunen.

Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat jij kunt bijdragen!
Stuur je sollicitatie en CV voor 21 augustus 2019 naar amsterdam@stedplan.nl, dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie?
Bel Christine Oude Veldhuis (interim manager Detailhandel & Vrije Tijd) op 020-6254267 of mail cov@stedplan.nl.

 

PUBLICATIE CONTACTPERSOON Dr. Christine Oude Veldhuis MRE Christine Oude Veldhuis Bureau Stedelijke Planning christine.oudeveldhuis@sweco.nl
+31 (0)20 6254267

Christine Oude Veldhuis is associate partner bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie