Uitspraak Raad van State: Bestemmingsplan De Rentmeester in Naaldwijk onherroepelijk vastgesteld

nieuws

De Rentmeester in Naaldwijk. Bron Koornneef Vastgoed

De Rentmeester in Naaldwijk. Bron Koornneef Vastgoed

Bestemmingsplan De Rentmeester in Naaldwijk is op woensdag 28 augustus jl. onherroepelijk vastgesteld door de Raad van State. Er is groen licht voor de ontwikkeling van een Jumbo Foodmarkt en 47 appartementen aan de Secretaris Verhoefffweg, naast het bestaande winkelcentrum De Tuinen. Bureau Stedelijke Planning verzorgde het hernieuwde behoefteonderzoek voor de nieuwe supermarkt naar aanleiding van een eerdere uitspraak van de Afdeling in 2017.

Uitspraak Raad van State
In de uitspraak van 28 augustus jl. heeft de Afdeling de beroepen ongegrond verklaard. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de Rentmeester zijn hiermee onherroepelijk. Toine Hooft, Principal Consultant Detailhandel & Vrije Tijd van Bureau Stedelijke Planning is verheugd met dit positieve resultaat. “We zijn blij met dit mooie resultaat en trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren met onze onderbouwing voor de Jumbo Foodmarkt, een verrijking voor Naaldwijk en het Westland. Met dank aan de gemeente Westland, Pels Rijcken en Jumbo Koornneef.”

https://www.raadvanstate.nl/uitspraken/@117277/201801780-1-r3/

PUBLICATIE CONTACTPERSOON drs. Toine Hooft toine.hooft@sweco.nl
+31 (0)6 22993549

Drs. Toine Hooft (1967) is partner winkelen & vrije tijd bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is bedrijfseconoom en heeft ruim 20 jaar ervaring binnen het vakgebied.
Deel deze pagina

gerelateerde informatie