Vacature: Senior Consultant Economie

nieuws

Iceland Warf, Londen

Iceland Warf, Londen

Wij zoeken een ondernemende Senior Consultant Economie (5+ jaar ervaring) die wil meebouwen aan de groei van ons bureau. Ben jij een senior met ervaring op het gebied van economische visies, de markt voor kantoren en bedrijven, toekomstbestendige werklocaties en gebiedsontwikkeling? Breng jij naast uitstekende adviesvaardigheden, een realistische, creatieve en commerciële blik mee naar kantoor? En krijg je energie van het coachen van (junior) consultants? Dan willen we heel graag met jou in gesprek komen.

“Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.”

Bij Bureau Stedelijke Planning krijg je volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Wij voeren de opdrachten niet alleen uit, maar denken met de opdrachtgever mee over de vertaling van ons advies in concrete actie. Dit verwachten wij ook van jou.

Voor ambitieuze senior consultants die willen doorgroeien
Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie, niet alleen voor het bureau, maar ook voor jou persoonlijk. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen opleiding en coaching en geven je de mogelijkheid te groeien. Bovendien kom je terecht in een inspirerende werkomgeving in hartje historisch Gouda waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s. Meer weten? A great place to work

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met onderzoek en advies over werklocaties, het opstellen van economische visies en gebiedsontwikkelingen waarin economische functies onderdeel zijn. Denk aan het introduceren van circulaire economie op bedrijventerreinen, innovatieve vormen van bedrijvigheid gemengd met wonen in de stad, concepten voor toekomstbestendige kantoorlocaties, marktonderzoek naar de herontwikkeling van verouderde industriegebieden en het strategisch adviseren van gemeenten over het economisch beleid.

Naast inzet op projecten werk je doorlopend aan de innovatie van onze producten en kennisontwikkeling.

Team Werken
Team Werken ondersteunt opdrachtgevers (zowel overheid als marktpartijen) met vragen op het terrein van economie, commercieel vastgoed en de ontwikkeling van werklocaties. Dit doen we onder meer met markt- en haalbaarheidsonderzoek, ruimtelijke onderbouwingen, conceptontwikkeling, het opstellen van kansrijke programma’s, toekomstvisies, strategische advisering, circulaire economie en procesbegeleiding. We werken veelvuldig aan gebieden waar werken samen gaat met wonen, winkelen en vrije tijd.

Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat jij kunt bijdragen!
Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 1 oktober 2019 naar info@stedplan.nl dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie? Bel Joris Quaedflieg op 06-12359403 of mail jq@stedplan.nl

 

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina