Arjen van Tellingen Consultant Detailhandel & Vrije Tijd bij Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Arjen van Tellingen Bureau Stedelijke Planning

Arjen van Tellingen (30) is per september in dienst getreden als Consultant Detailhandel & Vrije Tijd bij Bureau Stedelijke Planning. In deze functie versterkt hij het team op het gebied van onderzoek en advies voor provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, winkelketens en beleggers.

Eerder werkte Arjen van Tellingen als beleidsmedewerker voor het programma jongeren- en studentenhuisvesting en op de afdeling sportaccommodaties bij de Gemeente Amsterdam. Ook deed hij ervaring op in het Perfect Cities team bij Accenture.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “We zijn blij met de komst van Arjen van Tellingen bij Bureau Stedelijke Planning. Met zijn diverse achtergrond en ervaring is hij een aanwinst voor ons bureau”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde pvdh@stedplan.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur en managing consultant Centrum en Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij is Sociaal Geograaf en heeft 25 jaar ervaring in de stedelijke planning.
Deel deze pagina