Bureau Stedelijke Planning verwelkomt Jonneke Huijser als Projectmanager Stedelijke Ontwikkeling

nieuws

Jonneke Huijser Bureau Stedelijke Planning

Jonneke Huijser (25) is per september gestart als Projectmanager Stedelijke Ontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Ze versterkt het projectmanagementteam dat bij onze opdrachtgevers werkt aan een breed scala aan project- en gebiedsontwikkelingen in heel Nederland.

Eerder werkte Jonneke als Trainee beleidsmedewerker VTH-Wabo bij de BAR-organisatie – de uitvoeringsorganisatie van de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk – en deed zij ervaring op bij Kenniscentrum Europa Decentraal. Zij behaalde haar Master Human Geography aan de Universiteit Utrecht en haar Bachelor European Studies aan de Haagse Hogeschool.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “We zijn de laatste jaren flink gegroeid op het gebied van projectmanagement met onder andere vier raamcontracten bij grote steden. Daarom werken we continue aan de uitbreiding van ons projectmanagementteam. We zijn dan ook blij met de komst van Jonneke Huijser. Een jong talent en een aanwinst voor ons team”.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina

Projectleiding

Bureau Stedelijke Planning levert projectmanagers met een brede en up-to-date inhoudelijke kennis op het gebied van projectontwikkeling, ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. Hierbij worden zij ondersteund Lees meer