Ingrid Ploegmakers van Colliers International naar Bureau Stedelijke Planning B.V. als Principal Consultant Detailhandel & Vrije Tijd

nieuws

Ingrid Ploegmakers Bureau Stedelijke Planning

Ingrid Ploegmakers (48) is per november in dienst getreden bij Bureau Stedelijke Planning B.V. als Principal Consultant Detailhandel & Vrije Tijd. Ingrid heeft ruim 24 jaar ervaring in de retailmarkt, onder andere bij IMK REA, Ecorys Kolpron en Jones Lang LaSalle. De afgelopen negen jaar werkte Ploegmakers bij Colliers International waar zij begon als Hoofd Research & Consultancy en vanaf 2013 de afdeling Marketing & Communicatie Retail heeft opgezet vanuit Asset Services Retail. Ingrid gaat zich bij Bureau Stedelijke Planning richten op strategische advisering rondom retail en vrije tijdsprojecten, zoals centrum- en beleidsvisies, vestigingsplaats- en Ladderonderzoeken.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “We zijn blij met de komst van Ingrid Ploegmakers bij Bureau Stedelijke Planning. Naast haar uitgebreide onderzoeks- en advieservaring in de retailmarkt brengt zij sterke strategische retail marketingkennis met zich mee door haar ervaring met positionerings- en brandingsvisies en monitoringsstudies. Een sterke aanvulling op ons team van detailhandel & vrije tijd experts.”

Ingrid Ploegmakers: “Ik ken Bureau Stedelijke Planning als een partij die vanuit realistische, concrete visies zorgt voor de realisatie van vitale voorzieningengebieden. Een bureau dat de consument centraal zet en altijd gebruik maakt van vernieuwende inzichten. Ik heb veel zin om hier samen met de collega’s aan bij te dragen.”

PUBLICATIE Deel deze pagina

stadsstraten

De (on)zin van Stadsstraten

In Amsterdam zijn Stadsstraten al lang een begrip. Het betreffen de ontsluitingswegen van de binnenstad waarlangs zich een lang lint van commerciële voorzieningen heeft gevestigd. Lees meer