Bureau Stedelijke Planning richt zich met Senior Consultant Wonen René Penning op groeiende vraag woningcorporaties

nieuws

René Penning is vanaf 2020 als Senior Consultant Wonen verbonden aan Bureau Stedelijke Planning B.V. Het onderzoek-, advies- en projectmanagementbureau richt zich met de komst van Penning actief op de groeiende vraag vanuit woningcorporaties. René heeft ruim 25 jaar ervaring op de woningmarkt, waarvan de afgelopen tien jaar als manager vastgoed bij woningcorporaties Dunavie en Woonwaard. Daarvoor was hij actief als projectontwikkelaar bij Vesteda en Portaal.

Frans Wittenberg, Managing Consultant Wonen en Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning: “We merken in de markt een groeiende vraag vanuit woningcorporaties naar onze diensten. Maatschappelijke thema’s als vergrijzing, wonen en zorg en verduurzaming hebben grote effecten op de woningportefeuilles van corporaties. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om daarin te ondersteunen. Niet alleen met advies. Ook de implementatie kunnen we begeleiden: denken en doen. Daarnaast merken we dat we corporaties goed kunnen ondersteunen bij vraagstukken rondom woningbehoefte (middenhuur, wonen en zorg) en gebiedsvisies. Met de komst van René Penning geven we een boost aan onze dienstverlening voor woningcorporaties.”

PUBLICATIE Deel deze pagina

gerelateerde informatie

nieuwe woonvormen

Opkomst nieuwe woonvormen

Voor een groeiende groep mensen is wonen meer dan een traditioneel appartement of grondgebonden woning. We worden steeds flexibeler, zowel qua relaties, werk, mobiliteit als Lees meer