Bureau Stedelijke Planning verwelkomt Corinne Vermeulen als Senior Consultant Wonen

nieuws

IMG_0068

Corinne Vermeulen is per 2020 verbonden aan Bureau Stedelijke Planning B.V. als Senior Consultant Wonen. Corinne heeft meer dan 25 jaar ervaring als marktonderzoeker en strategisch adviseur op het gebied van de woning- en beleggersmarkt. Zij werkte onder andere ruim tien jaar bij Ecorys en enkele jaren bij de gemeente Amsterdam, Wilma Wonen en Vesteda. Recent werkte zij als adviseur strategie bij Woonstad Rotterdam onder andere aan het project Langer Thuis. Bij Bureau Stedelijke Planning richt Corinne zich op woningmarktonderzoek, woningprogrammering voor gebieden en strategische advisering over de woningmarkt.

Frans Wittenberg, Managing Consultant Wonen en Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning: “Corinne heeft een diepgaande kennis van methoden en technieken voor marktonderzoek, data-analyses en behoefteberekeningen. Door jarenlange ervaring met woningmarktstudies en prijsadviezen kent zij de praktijk van onze opdrachtgevers (projectontwikkelaars, corporaties, beleggers, gemeenten en provincies in Nederland) door en door. Dit sluit perfect aan op onze opdrachtenportefeuille. Haar kennis en kunde vormen een waardevolle aanvulling voor onze klanten. We zijn dan ook blij dat Corinne zich aan Bureau Stedelijke Planning heeft verbonden.”

PUBLICATIE CONTACTPERSOON Drs. Frans Wittenberg Frans Wittenberg Bureau Stedelijke Planning fw@stedplan.nl
+31 (0) 620281064

Frans Wittenberg is principal consultant Wonen bij Bureau Stedelijke Planning
Deel deze pagina

gerelateerde informatie

Wonen is meer dan stenen

Versnelling van de woningbouw staat in het middelpunt van de belangstelling. De economie is in korte tijd zeer sterk aangetrokken en de woningmarkt draait op Lees meer