Bureau Stedelijke Planning verwelkomt twee nieuwe Consultants Wonen & Werken

nieuws

Annemarie van Hees en Pauline Schijf zijn half november in dienst getreden bij Bureau Stedelijke Planning B.V. als Consultant Wonen & Werken. Annemarie en Pauline versterken in deze combinatiefunctie de teams Wonen en Werken. Zij gaan aan de slag met opdrachten op het terrein van woningmarkt, wonen en zorg, woningprogrammering, werklocaties, commercieel vastgoed en stedelijke economie.

Annemarie van Hees behaalde haar Master Human Geography aan de Universiteit Utrecht. Ze studeerde af bij Platform 31 op een onderzoek naar economische daklozen. Eerder deed zij ervaring op bij de gemeente Rotterdam waar zij voor de afdeling Stadsontwikkeling onderzoek deed naar multifunctionele daken.

Pauline Schijf behaalde haar Research Master Urban Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft meegewerkt aan het onderzoeksproject ‘Langer Zelfstandig Wonen’ in opdracht van het Planbureau voor de Leefomgeving bij de Technische Universiteit Eindhoven. Ook heeft zij als onderzoeksassistent meegewerkt aan onderzoek naar co-living aan de Universiteit van Amsterdam en was zij projectmedewerker bij de afdeling Ruimte en Duurzaamheid bij de Gemeente Amsterdam.

Frans Wittenberg, Managing Consultant Wonen en Gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning: “De teams Wonen en Werken werken veelvuldig samen aan gebiedsontwikkelingen, de uitvoering van integrale projecten, en thema’s als ‘werken in de stad’, ‘wonen en zorg in wijk- en stadsdeelcentra’ en ‘wonen op bedrijventerreinen’. We zijn blij met de komst van Annemarie en Pauline in deze combinatiefunctie. Twee veelzijdige, jonge talenten die perfect passen bij onze teams en de adviesopdrachten waar wij aan werken”.

PUBLICATIE Deel deze pagina