Vacature medior projectmanager

nieuws

Werken bij Bureau Stedelijke Planning

Wij zoeken enthousiaste projectmanagers met minimaal twee jaar ervaring in stedelijke ontwikkelingsprojecten bij gemeenten. Wanneer je een aantal jaar werkt als junior of assistent projectmanager bij een gemeente begint het soms te knagen. Je zou wel meer afwisseling in projecten willen en sneller willen doorgroeien. Dat kan bij Bureau Stedelijke Planning. Onze projectmanagers blijven niet plakken. Ze worden uitgedaagd en leren veel sneller doordat ze in verschillende posities en gemeenten steeds weer nieuwe ervaringen opdoen. Ze worden gecoacht door senior projectmanagers van ons bureau en doorlopen een uitgebreid opleidingsprogramma. Zo bouw je brede kennis op van gebiedsontwikkeling en versterk je je advies- en projectmanagement vaardigheden.

DOORGROEI VOOR PROJECTMANAGERS

Bureau Stedelijke Planning biedt een ontwikkelingstraject voor ambitieuze projectmanagers, die door willen groeien naar senior projectmanager/consultant gebiedsontwikkeling. Wij bieden jou een gevarieerd pakket aan waarbij je week bestaat uit:

– Afwisselende projectmanagementklussen bij interessante gebiedsontwikkelingen.

– Volop ruimte voor jouw ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid om je eigen stempel op het werk te drukken. Het projectmanagement team werkt nauw samen met onze adviesteams. De praktijkervaring en kennis van onze projectmanagers zetten wij ook in bij onze onderzoeks- en advieswerkzaamheden voor werken, wonen en winkelen.

– Professionalisering én werkplezier. We zijn een jong, hecht en actief team. Elke vrijdag komen we bij elkaar voor kennisdeling en coaching. We bezoeken regelmatig aansprekende projecten. Onze aanpak is persoonlijk: we luisteren naar je wensen – nieuwe opdrachten gaan altijd in overleg. Daarnaast organiseren we veel nevenactiviteiten. We zijn een sportief bureau en doen mee aan evenementen zoals de Dam tot Damloop, Obstaclerun en een jaarlijks beachvolleybal toernooi.

 

INTERESSE?

Stuur je sollicitatie en CV naar jk@stedplan.nl dan verkennen we samen de mogelijkheden.

PUBLICATIE CONTACTPERSOON mr. Jeanette Kalthof MBA Jeanette Kalthof Bureau Stedelijke Planning jeanette.kalthof@sweco.nl
+31 (0)6 13333149

Jeanette Kalthof is manager Projectmanagement bij Bureau Stedelijke Planning.
Deel deze pagina

Schetsontwerp Stadspark Hoofddorp

Projectmanagement Stadspark Hoofddorp

/ Gemeente Haarlemmermeer

‘Stadscentrum Hoofddorp’ is de naam van de transformatie van het centrum van Hoofddorp. De naam geeft duidelijk de ambities weer: verder verstedelijken en een deel Lees meer