Arno Ruis Associate Partner bij Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Arno Ruis Bureau Stedelijke Planning

Bureau Stedelijke Planning en Arno Ruis, werkzaam als zelfstandig professional onder de naam Ruis & Reuring, gaan samenwerken. Arno Ruis wordt als expert in leisure en vrijetijdseconomie Associate Partner bij Bureau Stedelijke Planning. Zijn expertise en ruim 20 jaar ervaring als adviseur, projectleider en marketeer sluiten goed aan op de gebiedsgerichte en integrale aanpak van het bureau. Arno gaat voor Bureau Stedelijke Planning aan de slag met strategische visies, beleidsontwikkeling en marketingvraagstukken op het gebied van vrije tijd.

Pieter van der Heijde, algemeen directeur bij Bureau Stedelijke Planning: ‘Arno Ruis (48) van Ruis & Reuring voegt aanvullende expertise toe op het vlak van toerisme, hotels, Airbnb, short stay, leisure en toeristische beleidsvorming. Een goede match met Bureau Stedelijke Planning en een impuls voor de aanpak van onze integrale opdrachten. Arno is een bekende naam in de sector en hij heeft een ruim en relevant netwerk. Hij kan bogen op meer dan 20 jaar werkervaring als adviseur, projectleider en marketeer, met ervaring bij overheden, projectontwikkelaars en non-profit opdrachtgevers.’

Arno Ruis: ‘Een samenwerking met Bureau Stedelijke Planning is voor mij aantrekkelijk om de beschikbare capaciteit te verbreden en te verdiepen. Ik ken BSP als een gedegen en ervaren adviesbureau. Op het vlak van leisure en vrijetijdseconomie heeft BSP in korte tijd een goede trackrecord opgebouwd. BSP staat een gebiedsgerichte en integrale aanpak voor en dat sluit goed aan bij mijn expertise als vrijetijdseconoom.

Ruis zal zich toeleggen op strategische visies, beleidsontwikkeling en marketingvraagstukken. Hoe kunnen steden en regio’s het herstel van de gastvrijheidssector stimuleren? Hoe kunnen ze én oog hebben voor de reguliere hotels én aandacht voor particuliere woningverhuur (zoals Airbnb)? Wat is een toeristische strategie die past bij een duurzame ontwikkeling van stad of streek?

PUBLICATIE CONTACTPERSOON dr. Pieter van der Heijde Pieter van der Heijde Bureau Stedelijke Planning pieter.vanderheijde@sweco.nl
+31 (0)6 51496248

Dr. Pieter van der Heijde is algemeen directeur van Bureau Stedelijke Planning en gespecialiseerd in centrum- en gebiedsontwikkeling. Hij is economisch geograaf en heeft 30 jaar ervaring in de stedelijke ontwikkeling.
Deel deze pagina