4/11 Kenniscall: Waar gaat het naartoe met onze woningmarkt?

nieuws

Waar gaat het naartoe met onze woningmarkt? ‘Overnight’ is de markt van dure huurwoningen ingestort, terwijl de andere segmenten stagneren. Recent hebben wij ook in de media kunnen lezen dat experts vinden dat de gekte op de woningmarkt alle economische logica is ontstegen en ondanks de huidige crisis ‘gewoon’ overeind blijft.

Tijdens een online Kenniscall van Vastgoedforum Midden-Nederland op woensdag 4 november 2020 om 16.30 uur geeft Frans Wittenberg, Managing consultant wonen bij Bureau Stedelijke Planning, in zo’n 30 minuten een update over de ontwikkeling van de woningmarkt. Raakt de stad zijn populariteit kwijt? Zijn kleine woningen zonder de buitenruimte de dupe? Komt de starter nog makkelijk aan de bak? Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

De online Kenniscall bijwonen? Aanmelden kan via Vastgoedforum Midden-Nederland

PUBLICATIE Deel deze pagina