Charissa Banwari consultant bij Bureau Stedelijke Planning

nieuws

Charissa Banwari Bureau Stedelijke Planning

Charissa Banwari is vorige maand in dienst getreden als consultant bij Bureau Stedelijke Planning. In deze functie versterkt zij het bureau bij onderzoek en adviesopdrachten in gebiedsontwikkeling, werklocaties en stedelijke economie. Per januari start zij haar eerste externe opdracht als assistent-projectleider bij de gemeente Oegstgeest om daar te ondersteunen bij diverse gebiedsontwikkelingen.

Charissa heeft een master Sociale Geografie met een specialisatie in stadgeografie aan de Universiteit Utrecht afgerond. Eerder deed zij al werkervaring op bij Bureau Stedelijke Planning en stond zij voor de klas als docent aardrijkskunde.

Joris Quaedflieg, Managing Consultant Werken bij Bureau Stedelijke Planning: “We zijn blij dat Charissa na haar stage bij Bureau Stedelijke Planning in dienst wilde treden. Ze is resultaatgericht, leergierig en een harde werker. Ze heeft laten zien goed te kunnen schakelen tussen verschillende projecten en teams. Deze eerste opdracht bij de gemeente Oegstgeest past goed bij haar ambities om zich breed te ontwikkelen binnen het vakgebied van stedelijke ontwikkeling.”

PUBLICATIE CONTACTPERSOON ir. Joris Quaedflieg Joris Quaedflieg Bureau Stedelijke Planning joris.quaedflieg@sweco.nl
+31 (0)6 12359403

Joris Quaedflieg (1976) is managing consultant werken en gebiedsontwikkeling bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in projectmanagement en advies bij gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructurering.
Deel deze pagina

Bureau Stedelijke Planning

Werken bij BSP

Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met ca. 50 consultants en projectmanagers veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de Lees meer